Office 365 Migratie

Office 365  maakt werken makkelijk en is er voor iedereen: van starter tot multinational. Een schaalbare oplossing binnen handbereik. Beslissen om te migreren naar Microsoft Office 365  doet u echter niet zomaar. Graag nemen we met u de tijd om met u alle opties van Office 365  grondig te doorlopen. We houden daarbij steeds rekening met uw specifieke IT-infrastructuur en het huidige licentiemodel.

De impact van de migratie van uw huidige model naar Microsoft Office 365 is afhankelijk van een mix van factoren, waaronder:

Office 365 Exchange Consultants
  • Welke onderdelen gaat u migreren? Alleen e-mail en agenda’s of ook documenten en Office?
  • Wilt u bestaande e-mail en documenten ook migreren of begint u met een volledig nieuwe omgeving?
  • Voldoet uw IT-infrastructuur aan de eisen voor het gebruik van Microsoft Office 365 of is er nog een aanpassing nodig?

Migratieprojecten worden uitgevoerd in verschillende fases zodat risico’s beperkt worden, impact op de eindgebruikers minimaal is (downtime) en projecten (kosten en planning) op gecontroleerde wijze uitgevoerd worden.

Dankzij jarenlange ervaring weten we dat het raadzaam is op voorhand het traject goed samen te doorlopen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Exchange Consultants staat garant voor een volledige migratieservice van mailserver naar Office 365, met inbegrepen van e-mails, contacten, agenda, public folders enz. met minimale downtime voor de gebruikers.

Nieuwsgierig wat Exchange Consultants en office 365 voor u of uw onderneming kan betekenen?

Exchange Consultants  hebben ook ervaring met aanbiedingen van andere leveranciers – zoals Google Apps – en kunnen u helpen door het mijnenveld te lopen om te beslissen welke producten het meest geschikt zijn en de beste waarde leveren. 

Automatisering Computer Problemen

Direct contact