Exchange Consultants

Exchange Consultant is er voor de IT bedrijven / Detacheringsbureaus of het bedrijfsleven met als doel uw vragen te beantwoorden of uw stroringen te verhelpen. Wij doen het uitermate goed voor IT afdelingen en ICT bedrijven die handjes te kort komen of net niet genoeg ervaring hebben om het zelf te doen. Dagelijks zitten wij bij bedrijven waar bij Exchange SQL of Server niet meer werken

IT bedrijven Exchange Consultants
Exchange Consultants

Werkwijze  IT Consultant

Wij gaan graag eerst met u in gesprek om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Wij zullen naar aanleiding van het gesprek een offerte uitbrengen en deze met u bespreken. Tevens kunt u ons inhuren om in gesprek te gaan met uw en uw klant om vragen te beantwoorden en advies te geven.

Spoed
Wanneer u problemen heeft die met spoed opgelost moeten worden kunt u ons bellen en zullen dan de storing of het probleem verhelpen. Er zal met u de verwachte tijd besproken worden die wij nodig hebben om het probleem op te lossen, zodat u van te voren weet wat u aan  kosten kunt verwachten.

Technisch zijn de specialisten van Exchange Consultant onuitputtelijk in het vinden van oplossingen. Ze combineren diepgaande kennis en slimheid met plezier in techniek. Ze zijn handig en een tikje eigenwijs, betrouwbaar, creatief en als het nodig is soms geniaal. Hun filosofie is dat de gebruiker geen last moet hebben van hun werkzaamheden, maar recht heeft op alle aandacht.

Bij een migratie zullen onze IT Consultant dan ook altijd aanwezig zijn op het moment dat de bedrijfsprocessen weer op gang komen, en de helpende hand bieden als dat nodig is. 

Direct contact