ICT Projecten

Specialistische kennis…

ICT ProjectenDe ICT projecten van Exchange Consultant voorzien in de noodzaak om, in hoog tempo en met constant wijzigende eisen, resultaat te leveren. Wij implementeren zakelijke applicaties / Netwerken / Service / Migratie / Herstel die volledig overeenstemmen met de eisen die de gebruiker eraan stelt en deze zijn gegarandeerd binnen budget (tijd & geld) opgeleverd.

Met een uiterst schaalbaar team

De hoog gekwalificeerde en gespecialiseerde samenstelling van het Exchange Consultants team is een combinatie van Exchange Consultants de  en onze omvangrijke resources. Hierdoor garanderen wij constante beschikbaarheid van een uiterst schaalbaar team van hoogopgeleide specialisten voor innovatieve ICT projecten(opent in een ni

Technisch zijn de specialisten van Exchange Consultants onuitputtelijk in het vinden van oplossingen. Ze combineren diepgaande kennis en slimheid met plezier in techniek. Ze zijn handig en een tikje eigenwijs, betrouwbaar, creatief en als het nodig is soms geniaal. Hun filosofie is dat de gebruiker geen last moet hebben van hun werkzaamheden, maar recht heeft op alle aandacht. Bij een migratie zal Exchange Consultants dan ook altijd aanwezig zijn op het moment dat de bedrijfsprocessen weer op gang komen, en de helpende hand bieden als dat nodig is. Hoewel de Exchange Consultants – technici van hun werk houden en daardoor soms moeilijk naar huis te krijgen zijn, worden voor elke opdracht sluitende afspraken gemaakt. Zodat de gebruiker precies weet wat hij mag verwachten in geld en in tijd. Ook hier speelt ruime ervaring een rol: Exchange Consultants kan de zaken van tevoren goed inschatten en laat weinig ruimte voor onaangename verrassingen.

Direct contact