Consultancy

Specialistische kennis
Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in de vertaalslag tussen de IT-behoefte bij de Klant en de technische realisatie daarvan, met name: Architecten, Business Analisten, Informatie Analisten, Projectleiders, Project Managers, Scrum Masters, Test Specialisten, etc..
Daarnaast kunnen wij met behulp van onze Partners alle gewenste IT-expertise leveren waaraan de Klant behoefte heeft.

Is Exchange Consultants Uniek?
Het werven en selecteren van kandidaten, het detacheren van Consultants, daarin zijn we niet uniek.
Het meedenken met de Klant, het doorgronden van de IT uitdagingen bij de Opdrachtgevers, onze Opdrachtgevers adviseren en ondersteunen, het leveren van de juiste Consultants, daarin zijn wij opvallend goed.

Exchange Consultants Consultancy investeert voortdurend in de kennis van Medewerkers, En wij begeleiden onze medewerkers met veel persoonlijke aandacht.

Ervaring, Kennis, Passie en Betrokkenheid
De Consultants van Exchange Consultants zijn hoog gekwalificeerd, hebben jarenlange ervaring en hebben met succes bijgedragen aan een groot aantal IT-projecten. Kenmerkend aan de Exchange Consultants is doortastendheid, grote passie voor het vakgebied, resultaat gedreven, sterk inlevingsvermogen en betrokkenheid met de wereld van de Klant.
Behoefte aan (tijdelijk) IT personeel
Geen simpel ‘uurtje factuurtje’-constructie bij Exchange Consultants Consultancy, wij adviseren en helpen onze Opdrachtgevers om hun (personele) IT uitdagingen op te lossen, wij nemen u deze zorgen actief uit handen en … wij weten waar wij het over hebben.
Nadat wij zorgvuldig de personele behoefte in kaart hebben gebracht, kunnen wij de juiste Consultant(s) bij en voor de Klant inzetten, met een projectmatige oplossing komen

Waarom zaken doen met Exchange Consultants Consultancy
Exchange Consultants denkt in oplossingen. Wij willen graag uw aanspreekpunt zijn voor al uw IT vraagstukken.
Door de honderden IT specialisten en de met uiterste zorg geselecteerde Partners, zijn alle IT gerelateerde vraagstukken binnen uw organisatie door Exchange Consultants op te lossen.