Office 365

 

Microsoft Office 365 wordt veel gebruikt in bedrijven (klein en groot), thuis, overheid en in het onderwijs. Deze kunnen online gebruikt worden , maar ook via applicaties op de computer, tablet en smartphone. Deze lijken erg op het Microsoft Office pakket. Alleen heeft u daarmee altijd de recente versie.
In plaats van dat Office 365 een computersoftware is, worden er nu servers gebruikt. Deze zijn ook van Microsoft. Ze kunnen het overal gebruikt worden als u online bent. Het maakt niks uit wat voor besturingssysteem u heeft.

 

Deze wordt meestal gedraaid op een Microsoft Exchange Server 2013. Wanneer u over Office Professional Plus beschikt, heeft u toegang tot de uitgebreide versies van Word, Excel, Powerpoint en OneNote.

 

Per doelgroep is er een Office 365 beschikbaar. Zo is er een 365 for Home, 365 for Small business, 365 for Enterprises, 365 for Government en 365 for Education.

 

Office 365 is ook handig voor uw marketing. Voor uw e-mailadres kunt u uw eigen bedrijfsnaam gebruiken.

 

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat Van Rosmalen Exchange Consultants voor u kan betekenen? Vul dan hieronder ons contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.


 

Uw naam

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw bericht