Exchange 2016

 

Sinds oktober 2015 is er weer een nieuwe versie van Microsoft Exchange Server uit gekomen. Met Exchange 2016 kunt u nog sneller werken. Doordat uw mailbox is verbeterd, blijft u mailbox heel overzichtelijk.
U kunt overal, waar u maar wilt, optimaal er gebruik van maken.
U kunt uw server nog beter beschermen. Er wordt voorkomen dat belangrijke gegevens bekend kan worden gemaakt. Oude datagegevens kunnen worden opgehaald met eDiscovery.

 

Exchange 2016 voor klein tot middelgroot bedrijf

Wanneer u een klein tot middelgroot bedrijf heeft, is het handig om Exchange 2016 Standaard te hebben. Aangezien deze daarop gebaseerd is. De functies zijn hetzelfde, maar u heeft een mindere data opslagcapaciteit.

 

Nieuwe functies Exchange 2016

De mailbox van de nieuwe Microsoft Exchange Server is nog persoonlijker geworden en nog beter voor gebruik. Het gevolg daarvan is dat u nog sneller kunt vinden naar wat u binnen uw inbox zoekt.
Het is nu nóg eenvoudiger om te werken met deze Server. De mailbox werkt samen met de Client Access Server. Doordat deze samen werken wordt het upgraden gemakkelijker.
De verbeterende controle van de DLP (wat staat voor Data Loss Prevention) op de Server maakt een betere rapportage, waardoor de beveiliging nog beter wordt.
Ook het samenwerken aan documenten en bestanden is nu nóg beter gemaakt.
Exchange 2016 heeft het mogelijk gemaakt dat u nóg beter kunt werken, waar u ook bent, op uw telefoon, tablet, computer en internet.

 

Heeft u vragen over deze nieuwe server of wilt u weten of het ook wat voor u is?
Of wilt u meer informatie en weten wat Van Rosmalen Exchange Consultants voor u kan betekenen? Vul dan hieronder ons contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.


 

Uw naam

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw bericht