Exchange 2010

 

Tussen Exchange 2007 en Exchange 2010 zit écht een verschil. Wanneer u gebruik maakt van Exchange Windows Server 2003 moet u gaan overstappen naar de nieuwere versie, want Exchange 2010 werkt met een vernieuwde server. Deze reden is dat men nu zeker weet dat de server up-to-date is.
Aangezien Exchange 2007 al een hele verandering was, is het nu makkelijker om te werken met Exchange 2010.

 

In Exchange 2010 zitten wel een paar nieuwe functies. Één van de mogelijkheden is om gebruik te maken van gehoste Exchange. U hoeft dan niet zelf te zorgen voor een server. Dit zorgt ervoor dat u zelf geen onderhoud hoeft te doen. Op zich maakt het verschil niet uit.

 

Wilt u meer weten over Hosted Exchange?
Klik dan hier om naar deze site te gaan.

 

De betrouwbaarheid wordt vergroot doordat de prestaties veel beter zijn geworden. Hierbij is het makkelijker geworden om uw administratie bij te houden, betere bescherming bij het communiceren en makkelijke omgang met Exchange 2010.

 

Uw mail zal continu beschikbaar zijn voor gebruikers. Daarbij een veilige toegang tot e-mail op elke internetbrowser en apparaat.
Wettelijke eisen worden beter voldaan om bescherming van de communicatie van uw bedrijf te garanderen.

 

Aangezien dit een verouderde versie is, raadt Van Rosmalen Exchange Consultants u aan om te upgraden naar een nieuwere versie. Wij willen u hier graag bij helpen.

 

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat Van Rosmalen Exchange Consultants voor u kan betekenen? Vul dan hieronder ons contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.


 

 

Uw naam

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw bericht