Exchange 2003

 

Exchange 2003 kan worden uitgevoerd op een Windows 2000-server en een 32-bits Windows Server 2003. Hierbij houdt u dan wel rekening mee dat de nieuwe functies alleen werken bij de laatste optie. Bij Windows Server 2003 en Exchange Server 2003 is het mogelijk langzaam over te gaan op het nieuwe systeem. In grote bedrijven is dit erg handig, omdat deze bedrijven een complete migratie zich niet kunnen veroorloven. Want dan zou alles een tijdje stilliggen en levert een aanzienlijke kostenplaatje op.

 

Één van de nieuwe functies is dat u een verbeterende herstel kunt uitvoeren na een computerramp, waardoor u snel weer aan de slag kunt. Dit komt door de back-ups die worden gemaakt.
Ook zijn er verbeterende mailbox-opties, zodat beheerders taken sneller kunnen uitvoeren.

 

Bij Exchange 2003 zijn er aantal filtering-methodes toegevoegd. Helaas, is hij nog niet in staat om spam eruit te halen, maar ze kunnen u wel beschermen tegen DoS-aanvallen en een overvolle mailbox.
De filtering-methodes zijn:
Filtering bij verbindingen; Handmatig opgegeven IP-adressen worden geblokkeerd.
Filtering bij ontvangingen; Berichten worden geblokkeerd naar handmatig opgegeven ontvangers op de server.
Filtering van berichten; Berichten worden geblokkeerd of ze worden neergezet in de map ”Ongewenste e-mail”.

 

Standaard-editie

Maximaal twee opslag-groepen, waarvan één opslaggroep voor herstel gebruikt wordt. Daarbij kunt u gebruik maken van maximum 2 databases per opslaggroep.
Hierbij kunt u maximaal 16 GB gebruiken.

 

Enterprise-editie

Hierbij kunt u uitbreiden tot 16 TB waar 4 opslaggroepen gemaakt kunnen worden met 5 databases per opslaggroep.

 

Aangezien dit een verouderde versie is, raadt Van Rosmalen Exchange Consultants u aan om te upgraden naar een nieuwere versie. Wij willen u hier graag bij helpen.

 

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat Van Rosmalen Exchange Consultants voor u kan betekenen? Vul dan hieronder ons contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.


 

Uw naam

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw bericht