VoIP

 

Wat is VoIP?

”VoIP (internet) Voice over Internet Protocol (meestal gelezen als “Voice over IP”), een telecommunicatie-systeem dat het internet of andere Internet Protocol netwerk gebruikt om telefoongesprekken te verzenden”. (Bron: http://internationale-woordenboek.com/definitions/?dutch_word=VoIP)

Dit betekent dat u belt via het internet. U gebruikt uw internetverbinding niet alleen voor het internet, maar ook voor het telefoneren.

 

Waarom VoIP?

Bij Exchange Consultants kunt u ervoor zorgen dat u altijd in contact bent met uw werknemers. Dit kan door een groep aan te maken waar iedereen bij betrokken is. Hierbij zijn al uw werknemers goed bereikbaar.

 

Hoe werkt VoIP?

Wanneer u denkt gebruik te willen maken, maakt Exchange Consultants een account aan waardoor u er gebruik van kan maken. Bij het bellen herkent uw account het juiste nummer, en die zorgt ervoor dat de juiste persoon gebeld wordt. Daarbij maakt het niks uit wat voor toestel u degene heeft. Ook maakt het niet uit waar uw toestaal staat.

 

Verder is het mogelijk om allerlei opties toe te voegen. Hierbij kunt u denken aan keuzemenu’s en wachtrijen.

 

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat Van Rosmalen Exchange Consultants voor u kan betekenen? Vul dan hieronder ons contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.


 

 

Uw naam

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw bericht