Netwerk aanleggen, installeren en/of updaten

 

Wanneer u met meerdere werknemers moet werken, is het handig om een netwerk aan te leggen. Daarmee kun je samen bestanden delen, zoals uw agenda of documenten. Deze zijn dan op meerdere locaties te gebruiken. Exchange Consultants wilt u graag helpen om een netwerk aan te leggen en te installeren zodat uw werknemers bij de bestanden kunnen. Dit gebeurt allemaal beschermd, wij voorkomen dat u daarbij problemen oploopt.

 

Verder helpen wij bij ook bij het updaten van uw netwerk. Wij kijken of ze aan de eisen voldoen en checken of het netwerk doet zoals hij zou moeten doen. Na eventuele updates weet u zeker dat uw netwerk helemaal up-to-date is.

 

Thuisnetwerk aanleggen

Ook is het mogelijk om een thuisnetwerk aan te laten leggen.

Voor meer informatie kunt u klikken op onderstaande link.

Klik hier om naar deze pagina te gaan.

 

NetwerkCheck

Ook voeren wij een NetwerkCheck uit. Hierbij controleren wij uw netwerk en computers. Wij controleren op eventuele problemen en kijken of uw website up-to-date is. Nadat wij gecheckt hebben, krijgt u een overzicht van onze bevindingen. Mocht er verbetering nodig zijn, dan zult u dit ook van ons horen. Daarbij geven wij u advies.

 

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat Van Rosmalen Exchange Consultants voor u kan betekenen? Vul dan hieronder ons contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.


 

 

Uw naam

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw bericht