ICT Diensten

 

Van Rosmalen Exchange Consultants biedt u de volgende ICT Diensten aan:

 

Automatisering

Bij Van Rosmalen Exchange Consultants zijn wij ook gericht op automatisering. Door de ervaring die wij jaren hebben opgedaan, kunnen wij onze klanten helpen naar hun wensen en verwachtingen. Daarbij vinden we persoonlijk contact erg belangrijk, want zo weten wij precies wat wij klanten kunnen adviseren wat bij hun bedrijf past.
Klik hier voor verdere informatie

 

Gratis ICT Scan

Van Rosmalen Exchange Consultants biedt u een gratis ICT Scan aan. Dit doen wij nadat wij een kennismakingsgesprek met u hebben gedaan. Wij vertellen u graag over onze ervaring op ICT gebied en wat wij voor u daarin kunnen betekenen.
Klik hier voor verdere informatie

 

IT Security

Wist u dat veel websites niet goed beveiligd zijn en daarmee de kans groot is dat deze websites gehackt worden?
Weet u zeker of alles goed is beschermd en de kans om gehackt te worden klein is?
Klik hier voor verdere informatie.

 

Server problemen

Server problemen zijn niet handig. Wij willen ons best doen om uw problemen op te lossen. Wanneer uw problemen zijn opgelost is het natuurlijk nodig dat uw server geheel up-to-date blijft en verdere problemen voorkomt. Af en toe is het nodig om de bijbehorende updates te installeren, zodat uw server optimaal blijft werken.
Klik hier voor verdere informatie.

 

Netwerk installatie / update

Wanneer u met meerdere werknemers moet werken, is het handig om een netwerk aan te leggen. Daarmee kun je samen bestanden delen, zoals uw agenda of documenten. Deze zijn dan op meerdere locaties te gebruiken. Van Rosmalen Exchange Consultants wilt u graag helpen om een netwerk aan te leggen en te installeren zodat uw werknemers bij de bestanden kunnen. Dit gebeurt allemaal beschermd. Wij voorkomen dat u daarbij problemen oploopt.
Klik hier voor verdere informatie.

 

VoIP

Wat is VoIP? VoIP betekent dat u belt via het internet. U gebruikt uw internetverbinding niet alleen voor het internet, maar ook voor het telefoneren.
Klik hier voor verdere informatie.

 

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat Van Rosmalen Exchange Consultants voor u kan betekenen? Vul dan hieronder ons contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.


 

 

Uw naam

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw bericht