Microsoft Exchange herstellen

 

Wanneer u problemen hebt aan uw Microsoft Exchange is het vaak het beste om een back-up te maken. Want dan kunt u te allen tijde u Microsoft Exchange herstellen.
Als u gebruik maakt van Windows 2008 houd dan hier wel rekening mee dat je dan alleen volledige bestanden terug kan zetten. Houd verder ook rekening mee dat het herstellen veel tijd kost en gedoe is. De experts van Van Rosmalen Exchange Consultants weten hoe zij u kunnen helpen en zijn bereid om u daar ook bij te helpen.

 

Ook wanneer u geen Windows 2008 heeft, maar ook niet weet hoe u moet herstellen, kunt u altijd contact opnemen met Van Rosmalen Exchange Consultants.

 

Verwijderde items uit uw Postvak herstellen

Wanneer u items uit uw Postvak In verwijdert, komen ze terecht in een ‘prullenbak’. Dit kunt u te allen tijde weer terug zetten naar uw Postvak In. Permanent verwijderen betekent dat de items uit de mailbox verdwenen zijn. Toch hoeft u niet bang te zijn dat u alles kwijt bent, want Van Rosmalen Exchange Consultants zijn in staat om toch de gegevens weer terug te zetten.

 

Wat kan Van Rosmalen Exchange Consultants nog meer voor u betekenen?

Ons team is in staat in staat om problemen op te lossen of onderhoud te plegen, zoals:

 

– Exchange die gecrasht is
– Problemen met de installatie
– Problemen die gebaseerd is op de prestatie
Recovery van de database
– Up-to-date stellen van uw Exchange

 

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat Van Rosmalen Exchange Consultants voor u kan betekenen? Vul dan hieronder ons contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.


 

 

Uw naam

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw bericht