Exchange Monitoring

 

Bij Exchange Monitoring is er een grote databasecapaciteit en gebruik van de mailbox.
Als er opslagproblemen zijn dan worden de prestaties verbeterd.
Oude gegevens worden opgeslagen samen met de huidige gegevens.
Er wordt gelet op het gebruik van de hub; werkt het zoals het moet werken?
Als er problemen met de mailbox zijn worden die sneller opgelost.

 

U kunt de informatie omtrent de mailbox bekijken. Hoeveel database is er beschikbaar? Wat is volume-eenheid? Wat zijn de maximale bestandsgroottes? Hiermee kunt u zien hoeveel capaciteit u beschikbaar hebt.

 

Statistieken worden automatisch verzameld en bij problemen wordt er automatisch waarschuwingen gegeven.
Wanneer de beschikbare schijfruimte opraakt, zullen extra e-mails niet worden opgeslagen. Een hoge opslag is erg belangrijk omdat een schijf die vol is leidt tot problemen met de prestaties.

 

Voor een optimale opslag is het belangrijk om grote schijven te gebruiken, gegevens over meerdere schijven verdelen en de schijven te verbeteren.

 

Door controle over alle expecten van Exchange wordt er gewaarschuwd mocht Exchange niet meer kunnen werken.

 

In plaats van een script te gebruiken om gegevens van een gebruiker te vinden, kunt u nu de naam van de gebruiker intikken in de zoekbalk. Binnen enkele seconden kunt u dan de gegevens vinden om problemen op te kunnen lossen. Door te kijken in de gegevens kunt u de aantal bijlagen en de grootte ervan zien. Ook wordt de verzonden berichten en ontvangen berichten getoond. Met deze informatie kunt u de gebruiker waarschuwen dat de gebruiker zijn mailbox moet opruimen.

 

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat Van Rosmalen Exchange Consultants voor u kan betekenen? Vul dan hieronder ons contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.


 

 

Uw naam

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw bericht