Exchange Hyper-V

 

Wanneer uw bedrijf opeens een flinke groei doormaakt, is het belangrijk dat u rekening houdt met uw serverruimte. Want meestal kan zo’n serverruimte het niet aan. Waardoor er de kans is dat uw gegevens niet veilig wordt opgeslagen. Daarom is het handig om dan gebruik te maken van Exchange Hyper-V.

 

Met Hyper-V hoeft u niet bang te zijn dat u problemen krijgt met de grootte van uw servers. Hyper-V zorgt voor een flexibel maar toch betrouwbaar serversysteem.
Hyper-V is goed voor de portemonnee door een lager energieverbruik.
Ook is er minder kans dat uw computer uitvalt en u niks kunt doen. Hyper-V zorgt voor een live back-up en snelle migratie, zodat u minder problemen ervaart. Ook wordt er voorkomen dat uw gegevens verliest.
Verder kunt u meerdere servers gebruiken. U hoeft deze dan niet apart te kopen.

 

Aangezien Exchange Hyper-V een onderdeel is van Windows Server 2012 is het handig dat u over deze server beschikt, want daardoor bespaart u op de kosten. Wanneer u over een andere server beschikt is het handig om over te stappen of u moet rekenen op extra kosten.

 

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat Van Rosmalen Exchange Consultants voor u kan betekenen? Vul dan hieronder ons contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.


 

 

Uw naam

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw bericht