Exchange Cloud

 

Wanneer u gebruik maakt van Exchange Cloud biedt het u zoveel voordelen. Dit geldt voor privé gebruik, maar ook zakelijk. Na uw investering in Exchange Cloud kunt u direct aan de slag en hebt u geen extra kosten. Exchange Cloud is erg flexibel en biedt veel mogelijkheden.

 

Wat kan Cloud u zakelijk bieden?

U hebt een ruime mailcapaciteit. Ook hoeft u niet druk te maken om uw back-ups, dit wordt allemaal geregeld. Verder kunt u gemakkelijk overal aan de slag. Door uw bestanden en zakelijke gegevens, bijv. uw klantengegevens, op te slaan in de Cloud, hoeft u niet bang te zijn dat u niet bij uw bestanden kunt.

 

Bovendien kunnen uw bestanden gemakkelijk delen met uw werknemers. Denk hierbij aan documenten, maar ook agenda, die door iedereen beheerst kan worden. Ook kunt u gezamelijk de mailbox beheren.

 

Wat kan Cloud u privé bieden?

Al uw persoonlijke bestanden en gegevens kunt u opslaan in de cloud. Op elke computer kunt u dan deze bestanden terughalen en bijwerken. U kunt op elke computer veilig gebruik maken van uw e-mail.

 

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat Van Rosmalen Exchange Consultants voor u kan betekenen? Vul dan hieronder ons contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.


 

Uw naam

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw bericht